kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Zupa z topionych serków

Składniki

wywar na kościach i jarzynce 2 litry
albo na kostce rosołowej,czy grzybowej ,czy warzywnej
serki topione duze 3 lub więcej
zioła do smaku[duzo]
śmietana

Przygotowanie

gotujemy wywar dodajemy serki topione,najlepiej je troszke pokroic na malutkim ogniu dosć długo musza sie rozpuszczac cały czas mieszamy potem dodajemy rózne zioła.to zależy co lubimy.mozna na ostro z papryką mozna tylko z pieprzem itd itp.zupy oczywiście nie solimy!!!!dodajemy tez śmietanę dla złagodzenia na koniec posypujemy świeżą pietruszką lub koperkiem.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: