kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Szparagi z szynką i serem

Składniki

Składniki na 16 porcji:
-słoik białych szparagów
-16 plastrów szynki konserwowej
-16 plastrów sera wyjąć wcześniej z lodówki, by się nie kruszył przy zawijaniu

Do dekoracji:
-4 zielone oliwki z papryką
-majonez
-pietruszka

Przygotowanie

Szparagi odsączyć i pokroić na pół. Ser położyć na szynce, a na to szparagi. Zwinąć. Zrobić kropkę mojonezu ułożyć oliwkę i pietruszkę.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: