kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

prosty i tani piernik

Składniki

– 2 szkl. maki
-2 jajka
– 1 szkl. cukru
– 2 lyzki miodu
– 1/2 margaryny rozpuszczonej i ostudzonej
– 2 lyzki kakao
– plaska lyzeczka sody
– lyzeczka cynamonu
– 1 szkl. smietany

Przygotowanie

miod, cukier, jajka, margaryne utrzec, dodac make z soda, kakao, cynamon i smietane. ciasto dobrze wymieszac, wlac do tortownicy 24cm lub keksowki. piec 45min

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: