kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Szybki makaron

Składniki

Pół opakowanie klusek świderków
jedno opakowanie serka topionego (najlepszy jest taki który sprzedawany jest w opakowaniu które wygląda jak “serdelek”)
łyżka masła
keczup
czosnek granulowany, papryka słodka i ostra

Przygotowanie

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy ugotowane kluski i chwile smażymy. Następnie wyciskamy serek topiony i smażymy do czasu kiedy serek polączy się z makaronem. Potem dodajemy przyprawy według smaku. Na koniec dodajemy keczup. Wszystko mieszamy i już gotowe.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: