kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Kruche serduszka

Składniki

300g miękkiego masła
150g cukru pudru
300g mąki pszennej
1 cukier waniliowy
4 żółtka
szczypta soli

Przygotowanie

Masło ucieramy mikserem. Stopniowo dodajemy cukier puder, cukier waniliowy, sól i żółtka. Ucieramy tak długo, aż powstanie jednolita masa. Powoli dodawać mąkę. Ciasto rozwałkować na grubość 5 mm i wycinać ciasteczka formą w kształcie serduszka. Ciastka pieczemy w temp. 180o na złoty kolor.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: