kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Pascha 3

Składniki


1kg mielonego twarogu
6 zoltek
10 dkg masla
1/2 szklanki smietany ( kremowki )
40 dkg cukru pudru
cukier waniliowy
2 lyzki zelatyny
30 dkg bakali

Przygotowanie

Zoltka utrzec z cukrem na mase . Zelatyne rozpuscic w wodzie ( wg przepisu na opakowaniu ). Maslo utrzec dokladnie i stopniowo dosajac twarog , ubite zoltka , smietane i cukier waniliowy. Nastepnie wymieszac z ostudzona zelatyna i bakaliami . Wlozyc do wysokiej formy lub sredniej tortownicy . wstawic do lodowki. Przed podaniem udekorowac bakaliami

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: