kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Kompot z rabarbaru

Składniki

6 – 7 szt. rabarbaru
cukier
ok. 2 litrów wody
1 – 2 gozdziki

Przygotowanie

Wodę zagotowac. Rabarbar umyc, pokroic w dośc grubą kostkę i wrzucic na wrzątek.

Gotowac do miękkości.

Pod koniec gotowania dodac cukier do smaku ( rabarbar jest kwaśny więc cukru idzie dośc dużo ).
Można dodac także gozdziki.

Kompot z rabarbaru przelewamy do salaterki i odstawiamy do ostygnięcia.

Jest rewelacyjny na upały i nie tylko.

SMACZNEGO!

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: