kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Sznycelki Kasi

Składniki

0.5 kg mięsa mielonego

20 dkg mielonego boczku gotowanego

bułka

cebula

jajo

peprz, sól

bułka tarta

Przygotowanie

Mięso mielone, boczek mielony, wczesniej namoczoną i odciśnięta bułkę , jajo drobno pokrojna cebulkę sól i pieprz mieszamy razem.Formujemy sznycelki obtaczamy w bułce i smazymy Smacznego

Boczek daje sznycelkom niepowtarzalny smak🙂

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: