kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

paprykowy sos

Składniki

3kg papryki czerwonej-mięsistej
2 główki czosnku
60dkg przecieru pomidorowego(3 słoiczki)
10dkg ostrej suszonej papryki( 1/2 paczki)
½ l oleju
½ szkl. octu
8kg soli
7 liści laurowych
½ kg cukru

Przygotowanie

Wszystko razem zmielić na gęstym sicie.
Do zmielonej masy dodać przecier, suszoną paprykę,
olej, octu, sól(solić do smaku),liście laurowe, cukier.
Całość zagotować i gotować przez 20min., gorącą masę rozlać do słoików.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: