kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Morszczuk w zalewie

Składniki

1 kg filetow z morszczuka
Ciasto:
0,5 szkl wody
1 szkl maki
2 lyzki wegety

Warzywa:
1 sloik ogorkow konserwowych
1 sloik papryki konserwowej
3 duze cebule

Zalewa:
2 szkl wody
3 lyzki cukru
3 lyzki octu
1 keczup pikantny (Kotlin 450 g)
1 keczup lagodny (Kotlin 450g)
0,5 szkl oleju
ziele angielskie
1 lyzeczka soli

Przygotowanie

Rybe obtoczyc w ciescie i usmazyc.

Wszystkie warzywa pokroic w srednia kostke

Wszystkie skladniki zagotowac.

W misce ukladac warstwami: ryba, warzywa, ryba, warzywa itd. Wszystko zalac goraca zalewa.
Najlepsze na drugi dzien

SMACZNEGO !

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: