kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

parówki w ketchupie w 3min

Składniki

– 2 cienkie parówki
– 1 jajko
– 3 łyżki ketchupu ( ja dałam ketchup firmy Reypola; pikantny )
– bułka tarta

Przygotowanie

Parówki przekroić wzdłuż i na pół.
Jajko roztrzepać z ketchupem.
Następnie połówki parówek maczać w jajku z ketchupem i panierować w bułce tartej.
Smażyć na kolor złoty.

Paróweczki są przepyszne i robi się je zaledwie 3 min.

SMACZNEGO

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: