kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Młoda marchewka z tymiankiem

Składniki

10 młodych marchewek 1 łyżka masła 1 łyżeczka posiekanego świeżego tymianku 1/2 małej cebuli 4 łyżki rosołu drobiowego (może być z kostki) sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

Marchewkę umyć i oskrobać. Pokroić w grube plasterki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Dodać posiekany tymianek. Wymieszać. przesmażyć na maśle ok 3 min. Podprawić solą i pieprzem. Zalać rosołem. Dusić na małym ogniu do miękkości marchewki. Podawać jako dodatek do smażonych mięs.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: