kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Tatar z łososia

Składniki

500 g świeżego łososia
4 szalotki lub dymki
4 małe ogórki kiszone
4 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka sosu sojowego
sok z 1 cytryny, sól

Przygotowanie

Siekamy łososia w drobną kosteczkę dolewamy oliwę, sok z cytryny i sos sojowy. Doprawiamy pieprzem do smaku . Masę formujemy w kulę, układamy na talerzyku i spłaszczamy z góry dłonią. Dookoła układamy drobno posiekaną cebulkę i ogórek. Dekorujemy koperkiem.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: