kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Przekąska po żydowsku

Składniki

ziemniaki
cebula
sól, pieprz
mąka pszenna(ok.2 łyżki)
proszek do pieczenia(łyżeczka)

olej(do smażenia)

Przygotowanie

Ziemniaki zetrzeć na tarce, na grubych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Włożyć razem do miski, dodać resztę składników i wymieszać ręką – ziemniaki muszą być obtoczone w mące.
Brać na łyżkę niewielkie porcje i smażyć na złoto na oleju.

Bez proszku do pieczenia przekąska jest bardziej chrupka.
Najlepiej smakuje ze śmietaną

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: