kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

jajka faszerowane z sardynkami

Składniki

4 jajka gotowane
papryka surowa
puszka sardynek (w oleju, lub w sosie pomidorowym)
ser zółty np gouda lub salami
kukurydza
majonez
sól, pieprz do smaku

Przygotowanie

ugotowane jajka rozkroic na połowy, wyjąć zółko, dodać do niego puszke sardynek, ser żżżółty starty na drobnej tartce, kukurydze, paprykę pokrojona drobno, majonez, sól, pieprz.
Nałożyć na białka. Podawać pół godziny po zrobieniu.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: