kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Pory w serze pleśniowym Lazur

Składniki

3 pory
9 plasterkow szynki konserwowej
jedno opakowanie sera plesniowego lazur blekitnego
smietane 18% lub 12% duza

naczynie zaroodporne

Przygotowanie

pory oczyszczamy i odrkajamy liscie kroimy na trzy rowne kawalki, gotujemy 5 min w lekko osolonej wodzie wyciagamy i owijamy kazdy kawalek w szynke konserwowa i ukladamy w naczyniu w kubeczku rodrabniamy widelcem ser plesniowy dodajemy smietane i zalewamy pory tak przygotowanym sosem i za[iekamy w otwartym naczyniu okolo 20 minut az na wieszku zrobi sie ladana skurka

Zycze smaczeno

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: