kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

sałatka z pieczarkami

Składniki

0,50 kg pieczarek
2 cebule
2 jaja ugotowane na twardo
3 korniszony
1-2 łyżki musztardy
majonez
pietruszka zielona
sól
pieprz

Przygotowanie

Pieczarki umyć, pokroić i obgotować we wrzącej wodzie ok. 5 min. Odcedzić i ostudzić. Cebulę pokroić w bardzo cienkie plasterki i sparzyć gorącą wodą. Ugotowane jajka i ogórki pokroić w kostkę, pietruszkę posiekać. Wszystko połączyć i doprawić do smaku. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: