kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Pasta z tuńczyka i pomidorów

Składniki

1 puszka tuńczyka w oleju
1/2 świeżego pomidora
1 łyżka gęstego majonezu
szczypta pieprzu
3 plastry suszonego pomidora w oleju z ziołami
garść posiekanej zieleniny, np. szczypiorku i koperku

Przygotowanie

Tuńczyka osączyć z oleju, oprószyć pieprzem. Pomidora obrać ze skóry, pokroić w drobną kosteczkę, sok odlać. Pomidora i tuńczyka wymieszać z majonezem. Wierzch posypać pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami i posiekaną zieleniną.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: