kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Gulasz z piersiątek

Składniki

6 pieczarek
1 por
1 papryka czerwona świeża
1 marchewka
po kawałku pietruszki i selera (korzenie)
2 pojedyńcze piersi z kurczaka
2 jajka

Przygotowanie

Warzywa zetrzeć na tarce, doprawić do smaku i podsmażyc na patelni.
Na drygiej patelni podsmażyc na złoto piersi z krczaka pokrojone w kostkę. Mięsko wymieszac z jarzynami, dodać 2 surowe jajka i szybko wymieszać. Gulasz doprawic chili lub przyprawą chińską. Podawać z ryżem.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: