kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Mus gruszkowy bez cukru

Składniki

gruszki dowolna ilość

1/2 szklanki wody

Przygotowanie

Gruszki cienko obrać,pokroić na cztery części wyciąć gniazda nasienne.Przełożyć do dużego garnka i podlać wodą.

Rozgotować, następnie metalowym tłuczkiem do ziemniaków jeszcze dobrze rozgnieść.

Przełożyć do wyparzonych słoików , dokładnie dokręcić i pasteryzować około 10 min od zagotowania.

Doskonałe gruszki dla dzieci na deser oraz do naleśników.

Smacznego.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: