kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

tuńczyk w sałatce z ryżem

Składniki

2 woreczki ryzu
puszka tuńczyka w oleju rozdrobnionego
majonez
kukurydza (puszka)
sól, pieprz

Przygotowanie

Ryż ugotować na sypko i ostudzić. Dodać tuńczyka razem z olejem sałatka jest wtedy wilgotniejsza. Wrzucić kukurydze. Dodać majonez (w zależności kto ile lubi, najlepiej jest dac tyle zeby konsystencja przypominała papkę). Doprawić solą i pieprzem i gotowe.

!!!SMACZNEGO!!!

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: