kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Piegusek z pozostałychbiałek

Składniki

1 szklanka białek
1 szklanka cukru
1 szklanka mąki
1 szklanka maku
3/4 szklanki oleju
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 szklanki rodzynek

Przygotowanie

rodzynki namoczyć w mleku lub rumie/odsączyć/
z białek ubić pianę ,do ubitej piany powoli dodawać cukier,później dodać resztę składników.

Piec w średnio nagrzanym piekarniku 180* na złoty kolor,można sprawdzić patyczkiem czy się nie klei.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: