kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

raspeli – niemieckie kokosanki

Składniki

3 białka
200g drobnoziarnistego cukru
1 cukier waniliowy
3 płaskie łyżki kakao (ja daję czubate – lubię mocno kakaowe)
150g wiórek kokosowych

Przygotowanie

Białka ubic na sztywna pianę.

Dodawac po lyżce cukry, kakao, a na koncu ostroznie wymieszac z piana wiórki.

Nakładac na blachę wyłożona papierem do pieczenia małe parcje (np. łyżeczką).

Piec ok 25 minut w temp. 150-160 stopni.
Polecam termoobieg.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: