kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

ryba w cytrynowym pieprzu

Składniki

2 płaty białej ryby
1/8 – 1/4 łyżeczki pieprzu cytrynowego lub innego
2 łyżki masła
2 łyżki soku z cytryny
1/2 łyżeczki cukru
sól do smaku

Przygotowanie

Posól rybę. Rozpuść masło na patelni, dodaj soku z cytryny i cukru, wymieszaj. Włóż filety i posyp je pieprzem cytrynowym lub innym ulubionym. Smaż na średnim ogniu 2-4 minuty z każdej strony.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: