kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Szalenie kruche rogaliki

Składniki

Opakowanie cukru waniliowego
20 dag mąki
15 dag masła
6 dag cukru pudru
rodzynki
sól
2 łyżki śmietany

Przygotowanie

Mąkę przesiać, dodać masło, śmietanę, szczyptę soli, rodzynki i szybko zagnieść ciasto. Uformować wałek o średnicy 1,5 cm. Kroić na kawałki, formować wałeczki podobne do rogalików. Piec w gorącym piekarniku 25 min. Posypać cukrem pudrem wymieszanym z cukrem waniliowym.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: