kuchniarosyjska

Just another WordPress.com site

Tatar z łososia mój ulubiony

Składniki

– 0,5 kg filetu z łososia
– 2-3 łyżeczki posiekanego koperku
– 3 żółtka
– pół świeżego ogórka
– sól, pieprz
– cytryna

Przygotowanie

1. Rybę lekko zamrozić. Mięso skrobać nożem, usunąć białe włókna.
2. Do ryby dodać sól, pieprz, żółtka i koperek. Dobrze wymieszać. Ogórka obrać, wzdłuż przekroić na 4 części, wyciąć pestki a miąższ pokroić w drobną kosteczkę.
3. Przed podaniem schłodzić i skropić sokiem z cytryny. Podawać z pieczywem. Polecam też dodać do niego łyżkę wódki!

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: